Enjoying the moments of freedom to create
Home / Work / Xplanation

Xplanation

Een verhaal op twee manieren.

Ik heb deze ontwerpen opgemaakt als presale design.

xplanation
Originele website layout in juli 2018

Eerste poging, hetzelfde maar toch niet echt...

Het onderstaande ontwerp is opgemaakt op dezelfde manier als de huidige website. Startende met een korte introductie, een lijst van belangrijke klanten en een overzicht van de verschillende services, blog, vacatures en contact.

Wat mis ik...

  • Als mogelijke klant wil ik weten in welke talen ik een vertaling kan krijgen en wat de kosten hiervan zullen zijn.
  • Verder wil ik informatie over hoe het vertaalproces in elkaar zit, hoe lever ik mijn teksten aan en wanneer krijg ik mijn vertaling.

xplanation
Eerste ontwerp poging

Tweede poging, meer focus.

Na een korte introductie (header afbeelding en slogan), start ik met het uitleggen wat de verschillende services zijn en in welke sector Xplanation actief is. Verder leg ik uit hoe het vertaalproces gaat verlopen en ik overloop enkele van de voordelen van het systeem.

In het volgende deel voorzie ik informatie over hoeveel een vertaling kan kosten en waarop deze kosten gebasseerd zijn en overtuig de klant om de meest gekozen methode te nemen.

Zoals in het eerste ontwerp, voeg ik er ook nog een blog aan toe. Voordeel hiervan is dat de klant informatie kan vinden over verschillende gerelateerde onderwerpen.

Het verschil tussen het eerste ontwerp en het tweede ontwerp is de focus van het verhaal. In het eerste ontwerp ligt de focus op het informeren van de klant terwijl in het tweede ontwerp de focus ligt op gebruik maken van de services.

xplanation
Tweede ontwerp poging