HEADINGS

Heading 1

Heading 2

Heading 3

Heading 4

Heading 5
Heading 6
BODY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

BUTTON
Wat andere vertellen.

Testimonials

Testimonial
Johan Sauviller
GIDS ANTWERPOLOOG

Ik had een idee (rondleidingen geven als stadsgids in Antwerpen) en ik had een naam (antwerpoloog) maar het visuele is niet mijn sterkste kant dus ik had absoluut geen idee waar te beginnen als ik daar een “vorm” aan wilde geven.

De frustratie was vooral dat ik zelfs niet wist hoe ik moest beginnen proberen…

Om te beginnen: een vertrouwd gezicht natuurlijk. De persoonlijke band maakte het naar mijn gevoel makkelijk(er) om tot een gesprek te komen. Maar vooral verrassend was voor mij het gegeven dat je eerst allerlei vragen stelde die meer met het inhoudelijke, het concept te maken hadden, terwijl mijn vraag in eerste instantie “het grafische” betrof.

Goeie keuze natuurlijk, want zo kwam je te weten wat het logo en de huisstijl moesten uitstralen, zaken die ik uit mezelf niet had kunnen bedenken of formuleren.

De eerste keer dat we de eerste logo-ontwerpen bekeken, en ik doorkreeg hoeveel je er al had over nagedacht en hoeveel verschillende elementen je erbij probeerde te betrekken, wist ik al dat we er gingen geraken!

 – bedankt Tom!

Inge Van der Eecken
BURN-OUT & REÏNTEGRATIE COACH

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van onze samenwerking. Jouw inzicht en professionele aanpak hebben mij een branding bezorgd die 100% mijn visie en persoonlijkheid uitstraalt.

En het blijft niet enkel bij een logo en een mooi visitekaartje, ook in mijn marketing kan ik mijn branding inzetten.

Kortom: een totaalpakket om u tegen te zeggen!!